Aquest diumenge es cel.lebra al poble la XXXI Festa de la Truita amb Suc. I vosaltres direu, què és això? Doncs una festa per dinamitzar el poble tot just sortint de l'hivern i que fa un homenatge al menjar tipus que les mestresses de casa es treien de la màniga pq amb poca cosa sembles un plat complert. Suposo que això s'ha fet per tot arreu, però al poble ens hem dedicat a explotar-ho (tot i que no ens farem rics...) i a donar a coneixer un plat senzill però gustoset.
Així doncs si voleu venir, ja sabeu, per un preu "popular" podreu esmorzar i fer un tastet de la truita. Assistir al concurs de truites (degustació i decoració). I gaudir d'un dia diferent.
http://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-1635-cat-diada_gastronomica_de_la_truita_despinacs_amb_suc_a_ulldemolins.htm
ummmmmm qué rico. No estaría nada mal asistir. Y además te vería, no?
ResponEliminaBesos, preciosa
Jajajajaja si Carinyo por allí andaré. Supongo que lo tienes difícil para venir...jeje Està rica, si un dia me bajo yo pa tu tierra ya te cocino una.
EliminaBesitos suculentos
Fa moooolt bona olor!!!!
ResponEliminaSempre m´ha intrigat el suc d´aquesta truita, és afegit, és virtual, és l´ou poc fet i regalimant? ;-)
Siiiiii, tot i que no és un plat complicat té una oloreta particular.
ResponEliminaDoncs no cal que t'intrigui Pais, es un suc ben real, i res complicat, es fa amb aigua o amb l'aigua de coure els fesols, al enllaç hi tens la recepta. Li hauré d'enviar al Paseante per si li convé per un altre dia...
Petonets Guapa
Què és això? què és això del dia de la truita amb suc?
ResponEliminajo, personalment, m'ho passo bomba amb les celebracions a on la manduca és la protagonista
per quan un dia de l'arròs amb llet? eh?
bon cap de setmana, lluna blaugrana (que mola més que la blanca)
Què no has clicat el link?? Doncs a veure si ens hi fixem més!! Si vols venir ja ho saps.
EliminaEm sembla que l'arròs amb llet no és molt d'aquí, potser val més celebrar un dia de la crema catalana o dels pastissets de Tortosa, o de ... uuff que m'embalo.
Igualment per vosté, Curconet
Perdona, però això és molt de poble. Aquells mateixos dies a Barcelona fem un maridatge d'ostres fresques Napoleó amb champagne francès. I tot de gratis. Com sou a pagès...
ResponEliminaUi mira-te'l, i després diu que segons quines lectures de segons quines cases son elitistes...
EliminaDoncs miri Sr. Paseante, a pagès som així, una mica pagesos.
Petonets