diumenge, 9 de juny del 2013

Una de moda...

Ahir al vespre a última hora la J. em va enviar un wats per veure si volia anar amb ella i una amiga seva al REC d'Igualada, com que no tenia cap plan alternatiu li vaig dir que si. Aquest matí m'ha despertat el soroll de la pluja i he pensat que no hi aniriem perque el cel semblava prou amenaçador, però al final hem marxat. Contava anar-me a passejar, però al finat m'he firat, això si, he desmanegat el pressupost de tot el mes...



Un top, una samarreta i un bolso al Desigual i una jaqueta i una samarreta al Mango. També li he comprat una samarreta al meu fill (ara faltarà que sigui del seu gust...)

8 comentaris:

  1. :)

    Qué be.

    Segur que estás guapísima.

    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. :-*

      Malament, molt malament, tu saps el que costa quadrar pressupost? :-P

      Aix, segur...!!!

      Petonets

      Elimina
  2. Home, no em diguis que creies de veritat que aniries a un lloc així i que no et firaries... em sembla que és gairebé impossible. Però no t'has quedat curta! Ja que t'has gastat els diners, ara a lluir-ho!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps que passa XeXu, que aquestes marques normalment no tenen massa cosa de la meva talla i després a més falta que t'agradi i ... suposo que tenia el dia inspirat ;P. A veure si el temps es decideix a perdurar i podem posar-nos-ho.

      Elimina
  3. Sempre solen passar aquestes coses, surts de compres i no trobes res al teu gust, surts a passejar i aquell dia tot et surt redó ... menys el pressupost!! jejjje
    Bé que has fet, cal aprofitar les bones ocasions!!

    Aferradetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aix lluneta, quanta raó tens!! A veure si demà vaig d'estreno... ;P

      Petonets Bonica!

      Elimina
  4. Potser et vas creuar amb els Hayden (la meva germana i el meu cunyat), mentre jo els guardava els nens. També hi van anar dissabte, però no em van portar cap samarreta fashion :-( Això sí, em van deixar feta una truita de carxofa per sopar que encara em llepo els dits ara :-)

    PD: Posa fotos teves amb les peces que et vas comprar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser si que ens varem creuar, qui lo sait...!!!A mi em sembla que no et van portar cap samarreta fashion pq com que tu ets un home seriós no et vegessis en la situació d'acceptar un regal massa estrident ;-P i després haver-lo de deixar al armari. Eis una truita de carxofa val totes les pesetes del món!!!

      PD:Ara estic preparant el book, a la que el tingui llest te'n faig arribar una copia ;)))

      Elimina

Podeu dir-hi la vostra...