dimarts, 28 de desembre del 2010

Per què em toca per Cap d'Any...?

Ja fa dos o tres anys que per Cap d'any estic "pocha", no sé com ho faig, pq normalment no acostumo a estar malalta, un parell o tres de constipats a l'any i si hi arribo, però ves per on, un es casi sempre a finals d'any, amb el que em passo la revetlla a base de coca-cola ja que l'alcohol i els antibiòtics no són gaire amics.
Més o menys la pinta que faig ara:
Estic encaparrada, tinc la gola irritada de tant de tossir i el meu nas comença a tenir l'aspecte d'una tomaca. A veure si el controlo a temps i divendres ja el tinc de baixa.
4...

6 comentaris:

  1. Ayyyy, mi niña,que estás baja en níveles de gin tonic. Venga, guapa, ponte bien prontito. Muchos besos.

    ResponElimina
  2. Ayyyy que va a ser eso, que los virus se apalancan por la falta de alcohol en sangre... ¡¡Me voy a ver que encuentro!!

    ResponElimina
  3. Jo Lluna que coraje. Pero aún hay tiempo, y seguro que le ganas. Yo fijate que igual tengo que hacer turno para quedarme por la noche en el Hospital con un familiar; ya veremos, sería la primera vez que no estuviera con mis niños y Fernandillo va por primera vez de Fin de Año a un cotillon después de las uvas!!

    Venga cuídate mucho preciosa!!!

    ResponElimina
  4. Me da igual si le gano o sólo empatamos, jeje pienso irme de fiesta (pobres los que tenga a mi lado que se van a quedar con parte de los virus)Para mí tb será el 1er fin de año sin mi hijo que lo pasará con su padre.
    Estoy buscando alcohol para ahogar a los "bichos"
    Besos de lejos

    ResponElimina
  5. Això s'arregla amb un bon "pelotasu" i tira que te vas

    I l'any que ve, Déu dirà

    ResponElimina
  6. Gregori, es que una està en una edat que els "pelotasus" casi li fan més mal que bé jeje però si cal ho provarem...
    Petons

    ResponElimina

Podeu dir-hi la vostra...