dissabte, 13 de setembre del 2014

Sempre al seu servei...

De vegades no sé si sóc bona o sóc tonta, pq normalment em surt així, la gent pot comptar amb mi, dins de les meves possibilitats clar, però arriba un punt que penso que no cal tant, no sé si els demes s'aprofiten de la situació o jo em poso a tiro massa fàcilment... Potser que m'ho faci mirar!! Hi ha dies que penso en passar-me al costat fosc, encara que després no m'acaba de cridar prou :P



22 comentaris:

  1. Si tu et sents bé ajudant la gent, endavant, però no esperes cap reconeixement ni reciprocitat. Si ho fas, tard o d'hora arribaràs a la melancolia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que no és ni qüestió de sentir-me bé, senzillament si hi puc fer res ho faig, i ja sé que no he d'esperar reconeixement ni reciprocitat, però algun detallet de vegades...
      Res, que aquest finde he tingut un parell o tres de demostracions per diferents part i m'he sobrecalentat, no m'ho tingueu en compte!!
      Merci Jp

      Elimina
  2. No penso que sigui pas dolent ser bona persona i estar pels altres, sempre i quan en el moment que tu necessites algú també es deixin trobar i tornar-te el que dónes. Si no és així, potser sí que t'has de passar al cantó fosc, però no ho crec.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I és clar que no és dolent ser bona persona, fins i tot quan els altres de vegades no es deixen trobar, ja dic que no espero reciprocitat (o potser sí, una miqueta de tant en tant) No hi passaré, no em surt, com l'hi he dit a en Jp ha estat una coincidència i un "calenton" momentani.
      Gràcies XeXu

      Elimina
  3. Amb el temps aprens a mossegar-te la llengua quan altres vegades deies un jo puc......

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sembla mentida joan, però no en sé prou (o no en vull saber) a mi ja m'agrada com sóc i com actuo, m'estimo més donar si puc, la resta que facin el que vulguin.
      Abraçada joan

      Elimina
  4. Jo estic amb en Joan... A vegades has de "fer vacances" no cal anar, de cop, al costat fosc, sinó potser prioritzar una mica les situacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ais, hauré d'anar provant, pq de primeres no crec que me'n surti, mirarem de prioritzar doncs.
      Gràcies Carme

      Elimina
  5. No s’ha de ser tan bo, els malparits viuen millor. Lo del karma? Una invenció dels que son bons...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo del karma jo no ho veig... Miraré de no ser "tan" bona :P
      Puc entrenar amb tu??

      Elimina
  6. Siempre hay gente "viva" que se aprovecha de las personas dispuestas, pero no dejes que eso te haga cambiar. A veces , se acumulan los detalles y dices, pero que tonta soy, pero......no, el lado del mal no es la opción. Lo que si, a esos vivos, adios muy buenas, si te he visto no me acuerdo.

    Un beso, Lluna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De esos hay, ha habido y habrá siempre, pero no son los que me preocupan, los vivos me lian una vez, no más. Lo que me preocupa es la gente que tengo alrededor (compañeros de trabajo, amigos o familia) que parece que cada vez van más a su bola y solo se preocupan de ellos mismos. Es la impresión que tengo. Y a estos, no puedo, ni quiero, decirles si te he visto no me acuerdo.
      Ahora no creas que estoy rodeada de monstruos egoístas!!! :P

      Besitos de mar para ti

      Elimina
    2. Entiendo. Y si, es cierto, que ocurra con esas personas es cuando de verdad preocupa. ;) No,no me creo que estés rodeada de monstruos, eso seguro.
      Un beso, Lluna

      Elimina
    3. Es mas que nada que ha coincidido en el espacio tiempo que 3 personas distintas y cercanas me han ignorado un poquito... Y una viene aquí a soltar la pataleta.
      Besos Cielo

      Elimina
  7. Diuen que tots tenim un costat fosc. No crec que sigui dolent anar-hi a fer una passejada mentre després trobis el camí de tornada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. He he Loreto, no em veig jo en plan Darth Vader... Però si que procuraré prioritzar-me.
      Petons

      Elimina
  8. De vegades s'ajunten varies circumstàncies que fan que ho vegis tot negre... En principi hem de pensar que són casualitats... Res. Ni cas. Respira fons i ja passarà. Tu continua sent com ets. I ja trobaràs qui t'ho agraeixi ;)
    B7s

    ResponElimina
    Respostes
    1. No va ser veure-ho negre, com ja he dit, més aviat va ser una "pataleta". Però ja ha passat, ja sé qui són, només cal no esperar massa d'ells. Hi ha molta gent agraÏda pel món, no em fa patir!!
      Petons

      Elimina
  9. A mi em passa molts cops que no se dir que no. Després em vaig carregant i carregant fins que no puc més.
    També m'he proposat dir més NO quan faci falta i mes SI per a mi mateixa.
    ;)

    ResponElimina
  10. Diuen que la nostra personalitat no varia a partir dels 3 anys. Així que t'hauràs de conformar amb com ets :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho sabia pas!!! Així no em puc passar al costat fosc encara que vulgui...? :P

      Petonets Paseante

      Elimina

Podeu dir-hi la vostra...