dilluns, 6 de febrer del 2012

Capvespre...

El sol cau lentament fent que la llum canvii cada pocs segons. Tornes a casa després de la feina i de passar pel super. Arrives, deixes les bosses, et treus la jaqueta i endreces el que has comprat. Deixes el que t'has de fer per sopar i el que has de cuinar per demà a dinar. Vols enllestir ràpid, per poder seure al sofà una estona i repassar una mica el que ha passat a la xarxa, la vida 2.0 és gairebé l'únic que et motiva. Fa massa temps que tot plegat se'n va anar a norris i ara no saps pas com arreglar-ho. Però cada dia et lleves pensant que avui serà el dia, que la teva vida agafarà per fi els colors del capvespre...

Capvespre de fa 15 dies, avui hi havia una llum semblant, i això que ha estat núvol la major part del dia.

Diumenge 22/01/2012 als vols de les 18:00h

13 comentaris:

  1. Aquest post té un to intimista molt bonic i molt proper, Lluna.
    Faig una cosa semblant quan tinc un dia rúfol a l´estiu, quan estic cansada i desitjo un moment només per mi. Espero que s´hagi fet el silenci total a casa, que només em falti girar la clau de la porta abans d´anar a dormir. Llavors m´estiro a l´hamaca i miro al cel amb aquesta canço, gronxant-me.Fa molt temps ho vaig explicar al blog.

    El veí ja no s´estranya, hi està acostumat ;-)

    Desitjo que els colors del capvespre i també els de la sortida, que són molt energitzats omplin la teva vida de color.

    una abraçada

    ResponElimina
  2. Amb el teu permís, et deixo aquí un bocí d´un moment A ( que sóc jo).I perdona l´auto-bombo, és només perquè pensis que tots tenim moments baixos, de necessitat d´agafar-te a alguna cosa o a algú que està molt lluny, o simplement d´estar sols amb nosaltres mateixos.


    http://paissecret.blogspot.com/search/label/Pink%20Floyd

    ResponElimina
  3. Doncs no sé pas com ha sortir Pais, ho vaig escriure una mica per acompanyar la foto, encara que es veritat que tenim dies així.
    Tens permís per fer-te l'autobombo que vulguis, crec que ja t'ho havia llegit, fa temps que et segueixo. Tb m'agrada Pink Floyd.
    Abraçada i petó

    ResponElimina
  4. Parece que has hecho la entrada para que la lea ahora, que acabo de sentarme después de ordenar la compra que recién llegó del pedido y preparé la comida de mañana y guardé la ropa para plancharla otro día y me dejo , o mas bien caigo, en el sofá....y miro la hora y casi es la hora de las cenas... y cuando acabe será demasiado tarde para relajarme un rato antes de acostarme y ..... una mierda de día, vamos, jajajaja, espero que el día de mañana se presente mejor.
    La foto es una pasada, y los colores un relax para la vista.
    Que tengamos días mejores Lluna.
    Un beso grande y otro.

    ResponElimina
  5. Como dice alguien que conozco "mañana es el mejor día de mi vida"... Esperemos que todos los mañanas sean mejores que los hoy.
    A que me quedo guay la foto?? jaja
    Besos Guapa

    ResponElimina
  6. Hosti, Lluna d'arròs amb llet
    quina foto més guapa, tope artística
    i el text també m'ha agradat força, es nota que estaves inspirada

    un petó, xata

    ResponElimina
  7. Ja veus Gregori, la inspiració arriba quan fas fotos artístiques... és tot un pack.

    Petonets Xato

    ResponElimina
  8. Gracias Lluna, no conocía tu blog, pero creo que me voy a enganchar a el.

    ResponElimina
  9. Hola Ana!
    Creo que no es adictivo, pero tu misma, puedes entrar y salir cuando te plazca...
    Besos

    ResponElimina
  10. Val, la foto és molt xula i el post és molt bonic. Però, què et vas fer per sopar aquella nit i per dinar l'endemà? I a la llista del súper què hi havia? Les històries, en aquest univers 2.0, s'han de completar, noieta. (No és tafaneria, eh?)

    ResponElimina
  11. Bona nit Sr. Paseante! Què vol que faci per sopar? Una amanida i una truita, crec recordar, i per dinar alguna cosa que permeti el reescalfament. Ja veus tu. Ja miraré a veure si trobo la llista, encara que no garanteixo res... ;p

    Petonets

    ResponElimina
  12. Veus, ja m'he imaginat el teu sopar. Jo també seria d'amanida (o verdureta) i truita cada nit, si no fos perquè diuen que massa ous per setmana... Estic a l'espera de la teva llista del súper :-)

    PD: Confio que un dia tornis a tenir aquests colors de la foto en la teva vida. T'ho mereixes per com sembles per aquí.

    ResponElimina
  13. Saps una cosa Paseante? La major part dels dies la meva vida té aquests colors i alguns de més brillants i tot, és només que ens queixem per vici i sempre hi ha momentets que tens un "bajón".
    Estic mirant de trobar-te la llista... ;p

    ResponElimina

Podeu dir-hi la vostra...