dissabte, 31 de desembre del 2011

Cap d'Any 2012

No he quedat amb ningú i el meu fill se'n va a sopar amb els amics, en teoria jo hauria d'haver trucat a algú de la colla d'aquí, però m'ha fet mandra. Ara tocarà muntar-se un sopar festivalero... No sé si alcoholitzar-me aquesta nit o esperar a demà, fer anys el primer dia fa que comencis l'any amb molt mal peu (jijijiji).
Bé si passeu per aquí la vora us convidaré a pastis però haureu d'ajudar-me a bufar les espelmes, que ja en són una bona pila...



Aquest any que se'n va no ha estat malament, vist com va anar el 2010, de fet espero i desitjo que cap torni a semblar-se gaire a aquell. I encara que les previsions no auguren res de bo per aquest 2012 una cosa o altra hi podrem fer, intentarem gaudir-lo com sigui.
Espero que tingueu un molt BON ANY 2012!!!

8 comentaris:

  1. Crec que seria molt millor començar l´any amb bon peu: alcohol poc, el suficient per fer-te brillar els ulls, no gaire més; menjar el just , però bo; la companyia, la desitjada i si no...un altre dia serà i un bon dia per l´endemà amb un sol radiant i una bona respirada.
    Si no ho aconseguim , almenys que no sigui dit que no ho hem intentat-

    per molts anys i que siguis feliç , aquest i tots!

    Un petó fort. I vint-i-cinc estirades d´orella( no m´he descomptat veritat?... És clar que no!)

    ResponElimina
  2. Ten por seguro que si estuviéramos más cerquita no comías sola, eso te lo aseguro, de todos modos pondré un cubierto más en mi casa y espero que así lo sientas!!!!........y guárdame un trozo de pastel, eh!!!!!!
    Te deseo lo mejor Lluna, de corazón y que sepas que te quiero muuuucho.
    Feliz 2012!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Si Pais, intentarem no fer disbarats... La veritat és que no m'agrada gaire l'alcohol, o sigui que ja veus tu el mal que ens farem. Menjarem poquet i pairem bé. La companyia desitjada no hi serà, però ja ho tenim assumit.
    Lo del sol radiant ja t'ho explicaré, que la boira no saps mai quan pot atacar...
    Gràcies per tot Pais, per venir i per quedar-te, i si que t'has descontat un pelet (de res) jajaja
    BON ANY GUAPA!!!!

    ResponElimina
  4. La meva festa de cap d'any tampoc serà el que esperava ni molt menys, però és el que hi ha i intentaré valorar el positiu: que és estar amb alguns familiars que estimo.
    Acostumo a tornar molt tard a casa en nits com aquesta però aquest any tampoc serà tan tard. Això també serà diferent.
    Però brindarem que això diuen que dóna bona sort, i un dels meus brindis estarà dedicat a tu: per ser com ets i perquè serà el teu aniversari.
    Moltes felicitats, guapa, i que el 2012 et vagi de conya! Petonets

    ResponElimina
  5. Muchas gracias Cariño!!! Ahí estaré. De qué prefieres el pastel?
    Espero que este nuevo año te llene de cosas buenas. Yo tb te quiero un montón.
    Feliz 2012!!!!!

    ResponElimina
  6. Ais Belkis, la de coses que no són com voldríem... Però tranquil.la que un dia ens prendrem la revenja jajaja Ja ho veuràs, i ens en riurem.
    Jo tb brindaré per tu, i per tots els amics que passen o han passat per aquí en algun moment.
    Petonets Guapa i Molt Bon Any!!!

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats, Lluna. I aquesta nit ja faré un glopet de cava a la teva salut (per si et faig una mica de companyia). Un petó.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Paseante. Segur que em faràs companyia, jo tb faré un glopet a la vostra salut. Passa-ho bé, que tinguis una molt bona entrada d'any.
    Petonets

    ResponElimina

Podeu dir-hi la vostra...