divendres, 18 de novembre del 2011

Mossos

Quanta culpa deu dormir amagada sota ves a saber quin plec de pell, ha estat veure'ls i que el cor em faci un salt i es posi a 100 (i no pas en un sentit sexual jijiji). Es veritat que la carretera per anar a la feina es de 90 i dels que hi circulem ja m'agradaria veure qui el respecta el límit, que el dia que et trobes amb un que ho fa gairebé te'l menges, així que només per aquesta banda ja tindria multa assegurada. Però es que a sobre jo trobo que no són gaire clars en les indicacions que donen. Fa uns quants dies em van perseguir per dins el poble i jo ignorant-los (ja veieu el culpable que em sento) quan van aconseguir que m'aturés em van preguntar si no havia vist la senyal de 30 (no hi ha cap senyal de 30 i la zona tampoc permet massa velocitat) i pq no havia parat. Jo els vaig dir que no pensava que em perseguissin a mi, deien veure'm cara de bona persona pq em van deixar marxar.. Aquest matí eren a la rotonda que hi ha a l'entrar al poble on treballo, devant meu hi anava un altre vehicle, li han fet indicacions pq parés, però com que ell ha sortit de la rotonda no tenia clar si li deien a ell o a mi, i ja em tens frenant i mirant-me'ls amb cara de bona nena... Sort que no anava per mi i m'han ignorat. Un dia tindrem un disgust!!!



9 comentaris:

  1. Però, què és això?
    Et van deixar anar perquè fas cara de bona persona?
    Però aquests mosssos no veuen les pelis i sèries ianquis, a on el dolent sempre fa cara de bona persona ( al menys al començament)?
    Colla de passarells!
    I tu, Lluna, fes el favor de no córrer tant.
    I és que el jovent aneu com bojos...

    ResponElimina
  2. Ja veus tu com va el tema seguretat en aquest pais nostre jajaja Em sembla que em van deixar anar més que per la cara de bona persona (que tb) pq no tenia ni idea que em poguessin estar perseguint a mi... Sí papa, no ho faré més!! Però jo només corro el justet per no fer tard.
    Petonets Xato

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. jajaj imagino la cara esa mezcla de ingenuidad y asombro, y eso ¿cómo?, ¿quién? ¿a mÍ?......y qué, a veces hay que aprovecharnos y utilizar nuestras armas, no?
    Besos loca del volante

    ResponElimina
  5. Loca del volante?? Yo?? Madredelamorhermoso!!! Jajaja Fue sin querer, de verdad que no pense que fueran a por mí.
    Besitos Reina

    ResponElimina
  6. Abans d'agafar el cotxe et prens tres copes seguides de Soberano en dejú. Veuràs com et passa tota aquesta por. Mano de santo, que diuen en castellà.

    ResponElimina
  7. No sé jo si el Soberano seria el més adient...De fet no em fan pas por, em sobresalto quan els veig i prou. De totes maneres gràcies pel consell Sr. Paseante. Ja ha tornat de la terra de la boira??
    Petonets

    ResponElimina
  8. A mi em van parar una vegada a la sortida d'una autopista: control rutinari. Em demanen els papers del cotxe i no els portava a sobre. Em demanen el DNI i no el trobava al bolso. Van notificar la meva matrícula per ràdio.
    Jo portava tres nens al cotxe.
    Em veia trucant els seus pares i dient-los que vinguessin a buscar-los que jo dormiria a comisaria aquella nit, jajaja.
    Però fer cara de bona persona ajuda molt; em van recomanar que no tornés a circular sense els papers i em van deixar marxar.

    ResponElimina
  9. Jajajajaja Tu també!?!?!?!?! Sort que fem cara de bones nenes!! I que en el fons tb ho som...

    ResponElimina

Podeu dir-hi la vostra...