dissabte, 22 d’octubre del 2011

Internet...

M'agrada aquest món que permet coneixer tanta gent, virtual o realment, et trobes amb moltes sorpreses, gent maca, gent que ven fum, gent que busca companyia, homes, dones, persones al cap i a la fi, que tenen la seva vida o que l'han desmuntat. He parlat amb alguns, n'he conegut d'altres, la majoria de les impressions són positives i les que no també t'ensenyen coses.

16 comentaris:

  1. O sigui, com a la vida real: a la vida fora de la pantalla et trobes també amb tot això.
    Salvant les distàncies, crec que no hi ha tanta diferència entre relacionar-se virtual o realment.

    ResponElimina
  2. Doncs sí Belkis, el que té d'avantatge és que pots coneixer gent d'arreu del món, però la gent és la mateixa, i hi ha de tot com a tot arreu.
    Un petó

    ResponElimina
  3. Hola Lluna, he estado fuera el finde y he llegado hace un rato. Tienes razón en lo que dices y para mí ha sido, en general,una experiencia muy positiva. He conocido a gente realmente maravillosa y la que no lo era, con seguir hacía delante sin ella, pues tan ricamente y la experiencia a las espaldas.
    Fíjate si ha sido positiva mi experiencia, que me ha permitido conocerte, y para mí es importante.
    Besos

    ResponElimina
  4. Cariño, gracias, yo también he tenido la suerte de toparme contigo. Es verdad que la experiencia en general es buena y como bien dices las malas con dejarlas pasar basta.

    Besistos, de corazón.

    ResponElimina
  5. Tens raó, i una vegada t´has immunitzat d´alguns primers "ensurts" ( les novatades són patrimoni de tots els móns possibles)com més va més te n´adones que aquest és tan real com qualsevol.

    Bona nit i bona lluna!

    ResponElimina
  6. Jo només he conegut gent maca a Blogville (tret del Veí de Dalt -és una conya nostra, no t'ho prenguis seriosament). Amb alguna m'hi he avingut més que amb altra. Però no som massa diferents de com escrivim.

    ResponElimina
  7. Doncs sí, xata
    aquest món virtual dóna molt de si
    però sobre tot ves en compte amb els venedors de fum, després et volen vendre tabac i això és caca

    bona matinada

    per cert, quina hora és? vaig perdut...

    ResponElimina
  8. Aaiiss Pais, novatades tb?? jajaja no ho hauria dit mai. Però sí, al cap i a la fi es un món paral.lel on hi ha la mateixa gent que viu a l'altre, amb les seves neures, les seves pors, les seves alegries i la seva felicitat.
    Petonets

    ResponElimina
  9. Vols dir que fora de Blogville no hi ha gent maca o que només coneixes gent de Blogville (real o virtualment)? Marededeu quin embolic!! Ja m'ho explicaràs...
    Petonets Paseante

    ResponElimina
  10. Si el que em volguessin vendre fos tabac rai estimat Gregori, que una els vicis petits els té controlats, el problema és que venen el que no són i de vegades et pots fer mal...
    A l'hora que has escrit el comentari era hora de dinar (més o menys)
    Bon tarda tingui i miri de trobar-se

    ResponElimina
  11. A Blogville només hi he conegut gent maca (tret del Veí de Dalt -és una conya nostra, no t'ho prenguis seriosament). Amb alguna m'hi he avingut més que amb altra. Però no som massa diferents de com escrivim.

    Millor? :-)

    ResponElimina
  12. Molt millor, jajaja perdona però de vegades les neurones no em donen per més.

    ResponElimina
  13. No són les teves neurones, són les meves que m'ho van fer escriure malament.

    ResponElimina
  14. I lo de falsa habitant de la terra de la boira?? engany (¿¿??) que no em perdonaràs?
    Jo crec que no l'he enganyat Sr. Paseante, sòc habitant de la terra de la boira. Com ho faré per fer-me perdonar d'una cosa de la que no em crec culpable?? Aaiiss

    ResponElimina
  15. Després del teu darrer comentari en el meu blog has recuperat el teu passaport d'habitant de la terra de la boira :-) M'ha agradat molt llegir-lo, de veritat.

    ResponElimina
  16. Gràcies Sr. Paseante, ara m'has tocat el cor...
    Un petó

    ResponElimina

Podeu dir-hi la vostra...