divendres, 30 de setembre del 2011

Tinc un sopar...

De vells (i bells) companys d'institut, porto tot l'estiu intentant fer coincidir agendes i només som 11 (bé en realitat hauriem de ser 12 però la PE viu al sud d'Espanya i tampoc cal "obligar-la" venir) escampats per la geografia catalana i 1 a la comunitat de Madrid. Doncs avui ens retrobarem com ara fa 4 anys i tal com ho varem fer fa uns 7 anys. Quan ens varem trobar al 2004 (25 anys després d'haver-nos conegut al institut) hi erem tots 12. Al 2007 la trobada es va fer amb les famílies, i encara que en van faltar 3 va ser molt bonic coneixer les parelles i els fills i veure que malgrat els temps que ha passat i la falta de contacte sembla que encara ens uneix alguna cosa, que hi ha una mena de llaç que fa que et trobis bé enmig d'un munt de gent la meitat dels quals no has vist mai. I avui sant tornem-hi, sense parelles a posar-nos al dia de com ens va la vida, el bé o el malament que ens tracta i tot això. Serà una gran nit, com ho han estat les anteriors.

Gairebé tots...  Setembre de 2007

6 comentaris:

  1. Seguro que lo pasáis estupendo Lluna.
    Los de mi promoción (de Facu), también se reúnen !!todos los años!! y creo que éste me animaré yo también a ir.
    Beso grande

    ResponElimina
  2. Ara segurament esteu ballant la conga. Espero que us ho hagueu passat molt bé en aquella falsa terra de la boira :-)

    ResponElimina
  3. Dí que sí Carmela, es bonito reencontarse y ver como nos "maltrata" el tiempo jejeje Pero lo pasamos muy bien, y nos hace mucha ilusión vernos.
    Besitos

    ResponElimina
  4. Ah! Els sopars amb vells companys d'institut són molt divertits. Mantenir el contacte després de tants anys és molt guapo. Segur que t'ho has passat de puta mare.

    Per cert, el millor per la ressaca és un Bloody Mary ben carregat

    see you, Blue Moon

    ResponElimina
  5. Si li explico Sr. Paseante... Vaig anar a la Laboral de Tarragona, la majoria viuen per allà a la vora, o sigui que el sopar es va fer a Cambrils, ja veu, de boira res de res (al meu poble algun cop n'hi ha)I si a aquesta hora que escriu estaven bellugant l'esquelet.
    Un petó

    ResponElimina
  6. Doncs si Gregori, ens ho varem passar força bé, i ressaca poca, que som gent de poble i això no ens afecta...jajaja
    See you Sr. Samsa

    ResponElimina

Podeu dir-hi la vostra...